Isplaćene nagrade za izvrsnost
 

Na sjednici Upravnog vijeća Zaklade Blaga djela  održanoj 21. prosinca ove godine donesena je odluka o isplati  jednokratne novčane potpore od po 3.000,00 kn netto stipendistima koji su u akademskoj godini 2019/2020 ostvarili prosječnu ocjenu svih položenih ispita 4,00 i više. Ove godine nagradu je zaslužilo 17 stipendista, a najbolji rezultat ostvario je student sociologije čiji je prosjek svih položenih ispita  bio 5,00.

Nagrade su isplaćene danas, 24. prosinca 2020. godine, a uz uplatu novčane nagrade studentima, uplatili smo i zakonom  propisane  poreze i doprinose.  

 

Isplata nagrade u skladu je s člankom 5. Ugovora o stipendiranju, odnosno s člankom 22. Pravilnika o odobravanju potpora za školovanje učenika i studenata, u kojem stoji da će se stipendistu, koji ostvari po mjerilima određene srednje škole izvrstan uspjeh ili prosječnu ocjenu svih položenih ispita na visokom učilištu  u godini u kojoj je primao stipendiju od 4,00 i više, Zaklada  isplatiti jednokratnu novčanu potporu, nakon što dobije  odgovarajuće isprave o postignutom uspjehu.

 

           Zaklada "Blaga djela", Dubrovnik, Kovačka 1, Tel.: 020 321-606 E-mail:zzaklada.blaga.djela@du.t-com.hr